Meer gemak en minder zorgen met Payrolling


Payrolling heeft een flinke opmars gemaakt de afgelopen jaren en dat is voor niets. De nieuwe Wet Werk en Zekerheid maakt het werkgevers niet eenvoudiger werknemers in dienst te nemen. De risico’s zijn toegenomen en de flexibiliteit is afgenomen. En dat kan anders.
 
Met behulp van onze Payrolling Service kan je namelijk weer zorgeloos ondernemen. Jij regelt de bedrijfsgerelateerde zaken en wij regelen alle personeelszaken.
 

Hoe werkt Payrolling?

Maak je gebruik van payrolling, dan stel je nog steeds jouw eigen personeel aan. Jij stuurt hen op precies dezelfde manier aan zoals je gewend bent. Alleen het financieel administratieve gedeelte besteedt je uit.
 
 
 

Juridisch werkgeverschap

Wij als payroller stellen de contracten met je medewerkers op en verzorgen de loonstroken en de uitbetaling. Ook het ziekteverzuimbeheer laat je aan ons over. Alle verzekeringen en pensioenen regelen wij voor jou. Daarnaast zorgen wij dat je aan alle wetgeving voldoet en dat conform de eventuele CAO werkt. Je blijft dus eigenlijk op precies dezelfde manier werken, maar je besteedt het financiële, administratieve en juridische gedeelte helemaal uit.
 

Voordelen van payrolling

Payroll biedt jou een flink aantal voordelen. Deze voordelen zijn onder andere:
 
  • personeelsadministratie uitbesteden;
  • meer flexibiliteit in vast en flexibel personeel;
  • minder risico’s ten aanzien van ziekteverzuim;
  • altijd up-to-date m.b.t. regelgeving;
  • duidelijk en transparant inzicht in personeelskosten.
     

Gebruik maken van Payroll?

In je payroll offerte staat precies wat wel en niet is inbegrepen. Je betaalt voor elk gewerkt uur een all-in tarief zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Voor alle medewerkers op de payroll, ontvang je maandelijkse 1 factuur en wij verzorgen de uitbetaling aan de medewerkers. Wil je gebruik maken van payroll, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Tekst + img