OVER ONS

EasyWork streeft naar een 100% perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Dit doen we door het beste uit onze werknemers te halen. Onze ambitie is groeien binnen deze branche. Om dit te realiseren blijven we innoveren om een succesvolle uitzendonderneming te blijven. Hierbij staan we voor betrouwbaarheid, expertise en een hele snelle respons voor zowel de werknemer als opdrachtgever.

‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles’. – Johan Cruijff

Wij zijn een uitzend onderneming en een specialist in werving & selectie, payroll en uitzenden van uitzendkrachten. In onze werkwijze staan korte communicatielijnen centraal om snel in te spelen op uw wensen en eisen. Wij creëren hoogwaardige werkrelaties tussen opdrachtgevers en werknemers.


EasyWork-Quote-muur

ONS TEAM


RICK DEGENAAR

Oprichter

Gedreven, doortastend en flexibel; dat zijn drie kernwoorden die bij Rick Degenaar passen. De medeoprichter van Easywork houdt van doorpakken en heeft de kwaliteit om altijd twee stappen vooruit te denken. De vader van twee kinderen is woonachtig in Lunteren en elke zaterdag te bewonderen in het eerste elftal van de plaatselijke voetbalvereniging.
Op het voetbalveld laat hij zich helemaal gaan en die gedrevenheid is ook terug te zien in zijn werk. Zo wil Rick graag resultaten boeken, maar houdt hij de persoonlijke ontwikkeling van de mensen om zich heen ook in de gaten. Hij is van mening dat zijn werknemers allemaal een stapje harder lopen als zij de waardering voelen en daarom heeft hij altijd oog voor een ander.

BOB VAN DEN HUDDING

Mede eigenaar

Duidelijk, direct en nauwkeurig zijn kernkwaliteiten die bij Bob passen. Hij zorgt ervoor dat alles op de achtergrond goed en tijdig geregeld is zodat de anderen zich volledig kunnen focussen op klanten en medewerkers. Zijn verantwoordelijkheden liggen bij alles, behalve de sales. Denk aan huisvesting, leasecontracten, dossiers en aansturing in de dagelijkse gang van zaken. In zijn vrije tijd geniet hij graag van voetbal. Zowel op het veld, in de zaal of voor de TV.

BRYAN BLEECKE

Recruiter

Een verfijnd voetballer die zijn kunsten vertoond op de velden van de plaatselijke voetbalvereniging Lunteren, dat is Bryan. Hij is een echte teamplayer en laat dit niet alleen op het veld zien, maar toont dit ook in het dagelijkse leven. Hij toont veel interesse in andere mensen, heeft oog voor talent en voor de perfecte match. Deze wereldreiziger, want dat is een echte passie, is gelukkig in de regio neergestreken en focust zich bij EasyWork op recruitment.

Bryan voelt sterke betrokkenheid met de lokale gemeenschap en ondernemers en daar liggen dan ook zijn kwaliteiten! Want ondanks de passie voor reizen, voelt de regio aan als thuiskomen.


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Wij zoeken naar uitbreiding van ons team!