OVER ONS

EasyWork streeft naar een 100% perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Dit doen we door het beste uit onze werknemers te halen. Onze ambitie is groeien binnen deze branche. Om dit te realiseren blijven we innoveren om een succesvolle uitzendonderneming te blijven. Hierbij staan we voor betrouwbaarheid, expertise en een hele snelle respons voor zowel de werknemer als opdrachtgever.

‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles’. – Johan Cruijff

Wij zijn een uitzend onderneming en een specialist in werving & selectie, payroll en uitzenden van uitzendkrachten. In onze werkwijze staan korte communicatielijnen centraal om snel in te spelen op uw wensen en eisen. Wij creëren hoogwaardige werkrelaties tussen opdrachtgevers en werknemers.


EasyWork-Quote-muur

ONS TEAM


RICK DEGENAAR

Mede oprichter

Gedreven, doortastend en flexibel; dat zijn drie kernwoorden die bij Rick Degenaar passen. De medeoprichter van Easywork houdt van doorpakken en heeft de kwaliteit om altijd twee stappen vooruit te denken. De vader van twee kinderen is woonachtig in Lunteren en elke zaterdag te bewonderen in het eerste elftal van de plaatselijke voetbalvereniging.
Op het voetbalveld laat hij zich helemaal gaan en die gedrevenheid is ook terug te zien in zijn werk. Zo wil Rick graag resultaten boeken, maar houdt hij de persoonlijke ontwikkeling van de mensen om zich heen ook in de gaten. Hij is van mening dat zijn werknemers allemaal een stapje harder lopen als zij de waardering voelen en daarom heeft hij altijd oog voor een ander.

MARCO MORREN

Mede oprichter

De 36-jarige Marco Morren is de stille kracht van EasyWorks. Samen met Rick is hij medeoprichter van dit succesvolle bedrijf en hij zei daarvoor zijn baan bij Morren Rietdekkers op. Van deze move heef Marco nog geen moment spijt gehad en nog elke dag gaat hij met veel plezier en energie aan de slag.
Dit komt vooral door het gegeven dat hij bij EasyWorks mensen kan begeleiden en een stap verder kan helpen in hun maatschappelijke carrière. De deur bij Marco staat dan ook altijd open; voor een zakelijk gesprek of voor een dolletje.

LAZLO HENDRIKS

Accountmanager Bouw & Techniek

Met zijn hobbies zoals tennis, trackrunning en bodytec zul je Lazlo niet snel betrappen op stilzitten. De fanatieke sporter uit Doorneburg koos in zijn jeugd voor een sportopleiding, maar vond zijn draai in arbeidsbemiddeling. Met zijn ruim 10 jaar ervaring met uitzendbureaus is hij een waardevolle toevoeging aan ons team. Als accountmanager is hij veel onderweg en continue met mensen in contact. Bij EasyWork gaat hij zich specialiseren in Bouw, Techniek en Productie. 


WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Wij zoeken naar uitbreiding van ons team!